Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy hely, ahol sok minden megtörténhet és még több meg is történik

2017. december 29. 02:07 - Tíria Devil

A jóból nem lehet olyan, hogy elég!

- dolce vita elit körökben III. -

Deloir otthonosan mozgott, az éjjeli szekrényre készített, antibakteriális törlőkendő csomagjából szolgálta ki magát, néhánnyal Ámor farkát tisztogatta meg, néhányat a Charlotte hasára lefolydogáló ondó letörlésére használt el.

Állatias éhséget érezve, megbabonázó tekintettel húzta fel az emberpárt az óriások fekhelyének is beillő ágyra. A nőt azonnal lenyomta a párnákra, míg a jelképesen örökbefogadott fiát az ágy széléhez térdepeltette. Sandex odaheveredett ülve Charlotte mellé és vágyakozva simított végig az egész testén. Csupán egy villanás volt, amikor észrevette a nő bal combjára tetovált csipkedíszt, miközben széttárta a lábait Ámor teste előtt. De a combfix ábrán látható apró névjegykártya nem kerülhette el a suhanc érintését és figyelmét.

- Deloirnak. Örökké - suttogta áhítattal Ámor a feliratot.

A férfi mellkasát díszítő apró szív, benne Charlienak betűkkel, szinte megdobbant a vibráló bőrön, a szíve felett. Hány éve már és hányszor el akarta tüntetni magáról kóbor természetének első bizonyítékát, gondolt bele keserűen Sandex abban a pillanatban. Ő nem volt képes magára iratni majdnem felnőtten, örökké, hiszen már ott, a tetoválószékben, izzadtan is tudta előre, hazugság az egész. Tizenkilenc éves volt és épp világgá készült menni. Ezen senki és semmi nem változtathatott akkor.

Meg kellett köszörülnie a torkát. Ámor még mindig a Charlotte combjának belsejére írt betűket nézte, a nő mozdulatlanul feküdt a terasz felől besejlő napsugarakat bámulta.

- Most inkább erre a részre figyelj - a férfi végre figyelmeztette halkan Ámort, a szőrtelenített vénusz-dombra mutatva. - Olyanok, mint az orchideák. A nők szeretik lassan széttárni a combjaik előttünk, mintha tényleg virágszirmok lennének és védeniük kellene a kelyheik.

Deloir a nő bal füle felé hajolt.

- Gyönyörű, érzékeny és érzéki virágok... - bal kezével a nyakától ismét leereszkedett a testén, lusta pókként, hogy a szeméremajkak előtt állítsa meg az ujjait, élvezettel széthúzva a nagyajkakat a fiú előtt. - Itt, fenn található a bibe, más néven női csikló, az egyik legizgalmasabb pont az Univerzumunkban. Egyeseket, mint anyádat is, iszonyúan be lehet itt vadítani, eleinte pár futó simogatás is elég, de később szinte elvárja, hogy megkóstold. Percekig fogja állni a nyelved ostromát alig mozdulva, de ha elég ügyes vagy és rám hallgatsz, életed legfinomabb nektárját fogod megízlelni. Hajolj csak oda és bátran csókold meg!

Ámor engedékenyen lehajtotta a fejét a nő combjai közé. Félénk, tétova nyelve, mint apró rózsaszín sikló feje, a szétfeszített ajkak közé merült. Meglepetésére, nemcsak ő nyögött fel a meglepő ízleléstől, de anyja és az apja is.

- Légy könnyed, ne akard összenyomni, játssz csak vele, ahogyan a nyelvével tennéd, ha csókolóznátok. Sétáltasd a nyelved körülötte lassan és próbálj ütemet tartani. Hidd el nekem, nem a méret a lényeg, Ámor, hanem a technika! Ha képes vagy fél órán keresztül ugyanabban az iramban nyalni egy nőt, sírva, sőt, zokogva fog neked könyörögni utána, keféld meg!

Ámor nyöszörgése alig hallatszott. A nyelve megállás nélkül táncolt a Deloir ujjai által határolt pontok között és érezte, a merevedése mindjárt újra szétfeszíti az idegeit. Amikor a pár felé lesve látta, ahogyan Sandex mohón rácuppan anyja bal mellbimbójára, ő próbaképpen a férfi mutatóujját nyalta végig. Deloir azonnal rezonált az érintésére és feljebb akarta húzni a kezét, hogy ne zavarja a tanoncát, de Ámor az ajkai elé vonta a kezét, majd szenvedélyesen szopogatni kezdte az ujját. A férfi hagyta a fiút pár percig élvezkedni, később kihúzta az ujját az ajkai közül és Charlotte csiklóját vette kezelésbe. 

- Most már úgy nyald, mintha egy jégkocka oldalát sikálnád a nyelveddel. Keféld meg ott, lentről felfelé haladj - Deloir hangja türelmetlen morgássá mélyült. - Látni akarom, ahogyan bele fog élvezni a szádba! Mert bele fog, hisz már ő riszálja is a csípőjét neked! Gyerünk, kicsim, mutasd meg apának, mekkora nyalógép vagy, majdnem, mint ő! Ez az! Emeld a tenyereidre a fenekét és szívd meg!

Charlotte apró sikolya mindkét férfi szerszámát megremegtette.

Ámor extázisba esve mozgatta a fejét, a teste megfeszült, a vére már csak a farka irányába cirkulált, alig hallotta apja utasításait a saját szívverésének zugásától, amik a dobhártyáin rezegtek. Egy kéz a tarkóját markolva szorította a női nemi szervhez, de nem tudta bánni, bele is fulladt volna anyja testébe, amikor az ajkai közé robbant a remegő Charlotte orgazmusának nedve.

- Ne nyalj a vaginájába - figyelmeztette hirtelen Deloir. - Charlié olyan, mint Vénusz-légycsapója. Ha odaadja a ragadós nektárját, leharapja az első betévedő húsrudat, mint a guillotine. Hagyd csak, hogy kifolyjon az utolsó csepp is, szívd vagy nyalogasd le, közben nagyon finoman kezdd csiklandozni az ujjaddal, körbe-körbe a bejáratát. Amikor szólok, belétolhatod, de nagyon lassan. Ettől majd nem fog bírni magával és szinte a kezedre fogja magát tornázni. De ez nem is baj, hiszen kemény farkalást ígértél neki, fiacskám!

Ámor megrándult az emlékeztetésére, de nem hagyhatta abba a nő kényeztetését, hisz már-már hídállásban nyomta magát a szájához.

Deloir őket figyelve állt fel az ágyról, a csinos kis szekrényről lekapta a jókora tubus síkosítót, amihez élmény-fokozó olajokat is kevert a gyártó. Nagy adagot nyomott a tenyerére, szétkenve melengette a gélt néhány percig, és Ámor hátához térdelt. A fiú felnyögött hangosan, amint végigsiklatta tenyerét a farkán alulról nyúlva érte, a makkjától a herékig. Sandex le sem vette a tekintetét az orális örömöket nyújtó fiú tarkójáról és az előtte vonagló női szeméremről. Hosszú percekig ingerelte az amúgy is duplájára nőtt férfiasságot, míg a herék zacskói egészen összezsúgorodtak a tenyerében.

- Most dugd bele az ujjad - parancsolta. - Forró, puha és nedves a vágytól, de te ne hagyd, hogy siettessen. Nem ő kell diktáljon, hanem te! Igazából Charlie is ki akarja élvezni, de túl falánk! Kínozd meg, és mire a farkadat teszed belé, azt sem fogja tudni, melyik földrészen van!

- Én sem fogom - nyögte Ámor, a comboktól és Sandex birtokló kezétől is égett az arca.

- Te az istenek közé mész, oda küldelek. Csak bízz bennem! Vigyázni fogok rád, ígérem - suttogta a fiú feje felé, a keze közben a gátján keresztül az ánuszához csúszott, vastagon végigkente a tenyerén melengetett síkosítót a ruganyosan kemény farpofák között, le-fel húzva a kezét a heréktől a finom bejáratáig.

- Apa, nem bírok várni! - sikkantott Ámor, amikor a farkát a hasfalának csapta a férfi erőteljes simogatása.

- Szeretnéd a rabszolgát megdugni? - kérdezte Sandex komoly hangon.

- Alig várom - lihegte a srác. - Úgy akarom farkalni anyát, mint te, mint egy igazi isten!

- Úgy is fogod! Charlie, dobd ide az óvszeres csomagot, kérlek.

Sandex maga húzta fel a fiú farkára a gumit, ezzel is tovább ingerelte őt. A nőt az ágy szélére irányította, még mindig háton fekve, Ámort újra elé térdeltette és ő is visszahelyezkedett a hátához. Ennyi játszadozás éppen elég volt, hogy észrevegye, gumi-emberekkel van dolga.

Ámor öröm-hörgései is megnyugtatták.

- Tiszta lucsok... Szinte beszippant magába!... Ó, anya, belédhalnék!

Deloir a hüvelykujját Ámor utolsó csigolyáihoz szorította, a mutatóujja pedig gyengéd felfedező-útra indult a fia segglyuka körül. A másik azonnal nagyobb terpeszt vett fel, amikor az ujjbegy kopogtatni kezdett a záróizmain, gondolkodás nélkül vette át Sandex lassúbb, de határozottabb ritmusát.

- Dugd be, könyörgöm - visította Ámor magából kikelve.

- Türelem, kicsim! Nem szabad ajtóstól berontani. Azt akarom, arra emlékezz, milyen fantasztikus nap volt a mai és nem arra, milyen iszonyatos fájdalmakat álltál ki! - Deloir a srác hátára hajolva suttogott, apró csókokat hintett a szavai közben a gerincére, míg tekintete Charlotte izgalomtól nedves arcát pásztázta, mintha neki is szólnának a szavai.

feet-224680_1920.jpg

Kép: Pixabay

- Istenem! Dugj meg! Könyörgöm! - nyögte megfeszítve magát a fiú, már a gondolattól is el tudott volna élvezni, Sendex megkeféli, hát még úgy, hogy közben tövig nyomulhat a férfi egyik tapasztalt exében.

Deloir balja a fiú hasára simult, megfékezte a csípője lendületét és érzéki lassúsággal, gyengéden furakodott belé az ujjával. A legapróbb ellenállást is alig érezte rajta, Ámor teste vágyakozva vibrált az ujja körül, még ki is húzta magát kissé, hogy jobban érezhesse a férfi kényeztetését magában.

- Most hárman egyszerre fogunk mozogni, de csak finoman - sóhajtotta a fia hátára.

- Mindjárt belefröccskölök! - sóhajtotta Ámor, de a hangja elfúlt a gyönyörtől.

- De akkor kit fog meglepni apuci? - incselkedett vele Charlotte rekedten.

- Ki akarom próbálni... Nekem is kell az a felnyársaló fallosza! - követelte Ámor.

- Koncentrálj rám, és meg fogod kapni - Deloir végre kihúzta az ujját, majd bevezette ismét a szűkös nyílásba.

Egymásra figyelve mozdultak, mint három, egymásba érő fogaskerék egy közös óraműben. Charlotte óvatosan lejjebb csúsztatta magát, hogy még kényelmesebbé tegye a fiú számára a poziciójukat. Nem tehetett mást, Sandex megtiltotta neki, hogy ő is eléjük térdeljen mozdonyként. A nő gyanította, ő is a férfi ajzószere, a látvány, ahogyan Ámor szeretkezik vele, és aki egyre jobban reszketett azért, hogy Deloir ugyanazt tegye vele, amit ő a nővel, kefélje meg.

Sandex meglepetésére ez a pillanat hamarabb is eljött, mint várta. Ámor annyira be volt már indulva, a harmadik ujjáért követelőzőtt. Megdermedtek a séf parancsára, aki először igazította makkját a már kevésbé érintetlen ánuszhoz. A fiú öntudatlanul nagy levegőt vett, mintha a víz alá készülne bukni, és szisszegett, akár egy kígyó, amíg a vaskos, boltozatos makk áttört a testén.

- Anya, ez egy isten! - hörögte, amikor belésiklott félig Sandex szerszáma.

- Óvatosan - intette a férfi és az előrelendülés helyett finoman visszavonult, nem is mutatta jelét, zavarná, amiért nem húzhatta karóba a fiát maximálisan. Tudta, önfegyelemmel és türelemmel a világ legboldogabb emberévé fogja tenni pillanatokon belül.

- Édes jó istenem! - szűrte a fogai között Ámor, a nekilendülő csípőtől az ő farka is elmerült a nő testében. - Nyomd még! Nyomd belém!

A férfi körültekintően újabb adag síkosítót nyomott az óvszerére hosszanti irányban. A hideg géltől Ámor felsikoltott velőt rázóan. Hogy ez ne fordulhasson elő ismét, Deloir a mutatóujjával a fiú ajkait kezdte cirógatni, aztán közéjük is fúrta, amit a szeretője önkívülethez közeli állapotban szopni kezdett, éhesen. Ez nem tarthatott sokáig. Amikor annyira ellazultak az izmok a fiú végbelében, hogy egészen elnyelhette a jókora farkat magában, az ütemesen és kitartóan ingerelt prosztatái kiadták a parancsot az agyának: feladást követelve. Hirtelen feltörő láva-folyamként ontotta az ondóját felbérelt anyja-szeretője vaginájába. Néhány kisebb és három nagyobb rángatózás után kis híján az ágy mellé esett Charlotte teste mellé, ha nincs ősszeillesztve a hátsója az erősebb férfi szerszámával és így annak csípőjével.

- Nem is tudok mozdulni... Hogy álljak talpra? - Ámor annyira berekedt az élményeitől, alig értették egyetlen szavát is.

- Majd mi az ágyba tesszük a mohó kisfiút - mosolygott rá Sandex, gyengéden szétfeszítette a farpofáit és kihúzta még mindig merev tagját, miközben elégedetten konstatálta az óvszer szélén, nemcsak előlről, de hátulról is a csúcsra érkezhetett az első vagont megtestesítő hancurozó.

- Ugye nem léptek le, amíg alszom? - sóhajtotta gyerek módjára, amikor Charlotte finoman betakargatta őt.

- Megvárjuk, amíg felébredsz. Ha nagyon sokáig durmolnál, felébresztünk!

- Tudom, hogy egyikötöket sem elégítettem ki egészen, de később pótolhatjuk. Ez életem legfantasztikusabb napja és nektek köszönhetem!

- Előbb pihend ki magad. Ne felejtsd el, velünk nehezebb elbánni, én egy római hadvezér reinkarnációja lehetek, Charlie pedig a legtelhetetlenebb rabszolganőm, akit csak találhattál magadnak!

- Imádlak titeket!

Sandex és a nő mosolyogva osont ki a nappaliba.

- Még most sem hiszem, hogy ezt kellett tennünk vele. Simán faképnél kellett volna hagynunk pár órája! - dörmögte a férfi és levágta magát egy elegáns kanapéra meztelenül.

- Miért? Hogy másokkal vigye véghez, amit akar? Olyanokkal, akik legjobb esetben is kizsarolták volna minden pénzét? A kisebbik rosszat tettük, Deloir, megadtuk, amit akart, nem törtük össze, boldoggá szerettük. Ennél jobbat nem tehettünk érte! És ne tettesd a bűnbánót, mert nem áll jól!

- Elindítottuk egy olyan lejtő felé, amiről soha nem fog már felkapaszkodni!

- Ugyan már! Ne képzeld azt, hogy mostantól csak ilyen felállásra merevedik meg majd a gatyája. Ő csak ki akarta ezt próbálni, biztonságosan. Te sem leszel csalódott, ha ma este a hálószobában a feleségeden kívül nem lesz ott egy szűk hátsójú mosogatófiú, vagy igen? - Charlotte egy pohár likőrt töltött magának a bár készletéből, hülyeségnek tartotta éhgyomorra meginni, de érezte, számára a legnehezebb része a napnak most következik: kettesben a csalfa Deloir Sandex-szel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroscombfixekejszakaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4113530697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy hely, ahol sok minden megtörténhet és még több meg is történik
süti beállítások módosítása